Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Summer Solstice Retreat

23 June, 2023 @ 17:00 - 25 June, 2023 @ 16:00

Ontspannen, vieren & genieten

Een luxe en compleet verzorgde break. Kom maximaal tot rust en doe nieuwe energie en inspiratie op om jouw unieke zelf te zijn. Dit retreat is er niet alleen om los te laten wat je niet meer dient, maar ook om te vieren wie je al bent.

Connect to Nature

We geven dit retreat speciaal rondom de langste dag van het jaar, zodat het licht dat de natuur met volle kracht doet bloeien, ook onze innerlijke natuur doet opbloeien.
We ervaren volop de zomer, voelen de aarde met onze voeten in de branding, laten de wind ons hoofd leegmaken en zien hoe gevoelens als golven aanspoelen en zich weer terugtrekken. Waardoor we innerlijke kalmte en vrijheid ervaren.
We creëren magische momenten om bewust stil te staan bij wie en wat je al bent én hoe jouw nieuwe seizoen van volle bloei eruit kan zien.

Kom mee voor fijne yoga en meditatie (voor iedereen toegankelijk), heerlijk (vegetarisch) eten, uitwaaien op het strand, zweten in de sauna, zwemmen, lezen in de zon, koffiedrinken in Domburg. Het kan allemaal…….

Rust en Ruimte voor Jezelf

Met een lang weekend fijne practices zoals yoga, meditatie en stilte-strandwandelingen ontspan je veel dieper dan tijdens je wekelijkse les.

Door wat afstand te nemen van je dagelijks leven, zie je helderder hoe alles wat je hebt meegemaakt jou heeft doen groeien. Eventuele blokkades ervaar je als een kans op verdere groei. Je laat los wat jou niet meer dient en tegelijkertijd vier je waar nu al staat. Je wordt uitgenodigd om helemaal jouw plek in te gaan nemen!

In ons drukke leven vinden we het niet altijd gemakkelijk om voldoende ruimte voor ons zelf te creëren. En voor veel mensen staat de innerlijke criticus in de weg bij het vieren van wie je al bent. Wist je dat zo’n 87% van ons strenger voor zichzelf is dan voor anderen?

Dit retreat helpt je je leven te vieren, onder andere door je naar jezelf te laten kijken met zelfwaardering en zelfcompassie. Twee powertools!

Programma

Vrijdag

Vrijdag einde middag (tussen 17-18) kom je aan in het fijne landhuis. Je hebt rustig de tijd om wat te drinken te pakken, je spullen om te ruimen en het huis en de omgeving te ontdekken. We openen het weekend gezamelijk tijdens het diner. Na de maaltijd hebben we een fijne, zachte yogasessie (restorative) om te landen in je lichaam en in het weekend.

Zaterdag

De vroege vogels zouden zaterdagochtend een stiltewandeling naar het strand kunnen maken. Rond 9.00 staat het ontbijt klaar.

Na het ontbijt faciliteren we een mooie meditatie/ visualisatie waarin je contact maakt met jezelf en met dat wat erin jou leeft. Daarna is er een mogelijkheid om een opstelling bij te wonen. Dat kan als vraag inbrenger of als representant. Tijdens de opstelling zullen we een familiesysteem opstellen van de vraaginbrenger. Het systeem zal dan laten zien welke helende beweging er gemaakt kan worden rondom een bepaald thema of uitdaging. Voor de representanten en overige aanwezigen speelt het thema ook vaak, waardoor het voor iedereen helend werkt. Een opstelling kan goed werken om je eigen ruimte volledig in te nemen.

Na de lunch heb je zelf de ruimte om te doen waar jij zin in hebt. In de namiddag zal er een verstilde yoga & healing-sessie gegeven worden om letterlijk en figuurlijk ruimte te maken in het lichaam (yin) en in de avond doen we een mooi ritueel omtrent de zomer zonnewende.

Zondag

Zondagochtend kun je weer beginnen met een strandwandeling en is er daarna een fijne, zachte yoga-flow. Na het ontbijt kun je een fijne meditatie bijwonen. In de namiddag (+/-15:00) sluiten we het weekend, pakken onze spullen en gaan we weer huiswaarts.
Alles in het programma is optioneel. Jij bepaalt zelf waar jij behoefte aan hebt.

NB: dit is geen stilte-retreat maar er zullen wel momenten zijn in stilte en met verstilde sfeer.

Locatie

Deze retreat vindt plaats bij Yogabee, een modern en sfeervol verbouwd landhuis vlakbij Domburg. Yogabee is van alle gemakken voorzien: een grote leefkeuken, gezellige woonkamer, een privé yogastudio, verwarmd binnenzwembad en sauna.
De sfeervolle tweepersoonskamers hebben allemaal een eenpersoons boxpring en de meeste kamers hebben een eigen badkamer.

Zie je er tegenop je kamer te delen?  Weet dat er genoeg ruimte is in en om het huis om je terug te trekken. Iedereen komt voor hetzelfde doel, wat het makkelijk maakt je eigen ding te doen.

Vanaf de locatie kun je naar het strand wandelen en ook Domburg zelf is op loopafstand.

In ons drukke leven vinden we het niet altijd gemakkelijk om voldoende ruimte voor ons zelf te creëren. En voor veel mensen staat de innerlijke criticus in de weg bij het vieren van wie je al bent. Wist je dat zo’n 87% van ons strenger voor zichzelf is dan voor anderen?

Dit retreat helpt je je leven te vieren, onder andere door je naar jezelf te laten kijken met zelfwaardering en zelfcompassie. Twee powertools!

Inclusief

 • Een lang weekend voor jezelf
 • 3 x Yoga (verschillende stijlen)
 • 3 x Mindfulness & Meditatie (verschillende stijlen)
 • Stiltewandelingen
 • Een bijzonder ritueel
 • Een opstelling
 • Gezonde & vegetarische maaltijden + tussendoortjes
 • Sauna & binnenzwembad
 • Opgemaakt bed & zachte handdoeken
 • Strand & natuur
 • Ruimte om helemaal jezelf te zijn en je eigen gang te gaan
 • Verbonden in een veilige groep
 • Tips & Tools voor thuis

Extra 1:1

Tijdens een retreat ontstaat vaak behoefte aan een extra 1:1 sessie. Een 1:1 Treat is precies datgene wat jouw retreat een extra boost kan geven. Het maakt los wat los mag komen en geeft meer ruimte en lichtheid.
Wij bieden het volgende aan:

1:1 Holistic Coaching met Helene. We checken-in met wat er bij jou speelt en waar je tegenaan loopt. D.m.v. systemisch werk of een reading brengen we jouw blokkade in beeld en kijken we of we een helende beweging kunnen maken, waardoor jij weer in jouw kracht komt te staan.

1: 1 Energy Treat met Ernestine. Met energy healing (o.a. reiki) en op verzoek een reading, kun je meer ruimte, diepe ontspanning, een diepgaand inzicht of een transformatief moment ervaren. Ook geef ik je tools voor thuis, afgestemd op jouw situatie.
We hebben niet voor iedereen plek, dus als je nu al weet dat je dit wilt, stuur dan direct een mailtje na je aanmelding voor dit retreat. Anders ter plekke te boeken.

Annulatie

Overweeg of je een annuleringsverzekering af wilt sluiten.

Bij annulatie geldt het volgende:
Annuleer je binnen 0-4 wkn vantevoren, dan kunnen we zo kort vantevoren geen refund geven, tenzij we iemand anders vinden om jouw plek op te vullen. Annuleer je 4-8 wkn vantevoren, dan krijg je 50% van je investering terug.
Annuleer je binnen 8-12 wkn vantevoren, dan krijg je 75% van je investering terug.
Annuleer je binnen 12-16 wkn vantevoren, dan krijg je 100% van je investering terug.

Facilitators

Dit retreat wordt begeleid door mij & Helene Bruins. Als gecertificeerde en ervaren coaches & docenten in yoga en meditatie, bieden we je met veel plezier een laagdrempelige en veilige manier om verschillende vormen van yoga en meditatie te ervaren die rust en ruimte in je hoofd en lijf creëren. Laat je meenemen op deze ontdekkingsreis, waarbij niks hoeft, maar alles mag. Een ware ‘treat’ voor jezelf.

Ga je met ons mee?

Onderstaande prijzen zijn per persoon, op basis van een gedeelde twee-persoonskamer, inclusief btw. Alle kamers zijn heerlijk licht en ruim en hebben fijne hotel-kwaliteit boxsprings en beddengoed. Samen met je kamergenoot deel je een badkamer.

Gedeelde slaapkamer met eigen badkamer met douche

575,00 Incl. BTW

Gedeelde slaapkamer met eigen badkamer met bad

595,00

Gedeelde slaapkamer met gedeelde badkamer (Uitverkocht!)

550,00

Details

Start:
23 June, 2023 @ 17:00
End:
25 June, 2023 @ 16:00
Website:
https://yogabee.nl/

Organizer

Ernestine Numan
Email:
mail@ernestinenuman.nl

Venue

Yogabee
Bijenkotsweg 1
Domburg, 4357 NN Netherlands
+ Google Map